Wednesday, May 16, 2007

Juudi anekdoot:
«Siin puhkab tundmatu sõdur Moše Rabinovitš.
– Miks ta on tundmatu, kui ta nimi on teada?
– Ta nimi on küll teada, kuid pole teada, kas ta ka sõdur oli.»

Monday, May 14, 2007

Efraim

Alles see oli kui Wiesenthali keskus süüdistas Harri Männilit natsikuritegudes ja pidi Heino Tõnismäe oponeerimisel oma mokakobina sulgema, nüüd on nad turja karanud ka pronkssõduriga seoses. Väidetavalt pidavat see solvama natsikuritegude ohvreid. (Justkui oleks monument haakristideks sulatatud.)
Huvitav kust on pärit Efraim ja tema käsilased, kas otse Odessast sealsete nõukogude monumentide jalamitelt? Sellega oleks seletatav asjade kallutatult nägemine. Mitte kuusnurkselt vaid viisnurkselt nägemine.
Simon Wiesenthali keskus on mõttetu organisatsioon, tuhnib minevikus, rikub muuseas ka nende elusid, kes pole enam otseselt vastutavad natsikuritegudes, selle asemel, et Spielbergi moodi uusi filme vorpida ja sealtkaudu oma pisaraist nõretavaid sõnumeid edasi anda.
Jah, terve maailm on juba omale pähe raiunud (nii et enam aju ka ei tööta), et me kõik peame maksma oma hinda juutide kannatustes. Seda, et ka mõned teised rahvad on kannatanud, sellest me ei räägi, pole lihtsalt niipalju finantse (loe Wolfowitze, Silversteine* jm. finantstegelasi), et sellist masinavärki spetsiaalselt selleks otstarbeks töös hoida.
Raiugu omale kõik organisatsioonid pähe, et pronkssõdur on lihtsalt teise kohta viidud ja kõik organisatsioonid, kes vastupidist väidavad on laimajad ja lähevad paragrahvi alla. Kui seekord pole võtta Tõnismäge, siis võtame kellegi teise, kellel veel selget mõistust on.

*Võibolla peaks hakkama ka uurima Silversteini ja WTC tornide kokkuvarisemise seoseid, kindlustussummasid, seda kuidas vahetult enne rünnakuid lepinguid muudeti jne jne. Kinnisvarahai Silverstein sai mitte miljoneid vaid miljardeid rikkamaks, võib öelda, et ta võiks kaaluda oma nime vahetamist Goldsteiniks.

Monday, April 30, 2007

Alles see oli kui tekkis küsimus, kust tulevad rahad Gazpromi, kas tõesti gaasimüügist? Või on see seotud kuidagi relvatehingutega. Vene relvi on leitud ka uute seerianumbritega Aafrikas mässulistelt.
Nüüd aga on Põhja - Korea asunud oma raha Venemaa panka üle kandma.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/article.php?id=15713354